Medewerker Bedrijfscatering

  

Makso is een gezonde en al ruim 30 jaar groeiende organisatie. Een goede onderlinge sfeer, collegialiteit en succes staan bij ons samen op nummer één! Wij bieden ons personeel graag een gevarieerde en gezonde lunch en daar kun jij aan bijdragen. Steek je graag je horeca-handen uit de mouwen? Dan is dit dé kans om jouw talent te laten zien!

Wij zoeken ondersteuning voor onze bedrijfscatering op de woensdag en donderdag (08.00-15.30)

Als medewerker bij onze bedrijfscatering zijn de werkzaamheden heel afwisselend. Je zorgt dat de soep voor de lunch klaarstaat, je belegt broodjes en je maakt verse salades. Ons personeel geniet van de heerlijke creaties die jij met jouw team hebt gemaakt! Na de lunch ruim je de tafels af en help je je collega’s met het schoonmaken van de keuken en de laatste afwas. Bij afwezigheid van een van je cateringcollega’s ben je bereid om meer uren te draaien.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Allereerst een fijne groep collega’s binnen een gezonde, al bijna 30 jaar groeiende organisatie, waar een goede onderlinge sfeer en collegialiteit samen op nummer 1 staan.
  • Een marktconform salaris en 8 % vakantiegeld
  • Werktijden 08.00-15.30 uur (exclusief pauze) 
  • Pensioenregeling via CAO Metalektro
  • 27 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om nog extra dagen bij te kopen
  • 13 ADV dagen, waarvan wij er ieder jaar een aantal collectief bepalen. De rest mag jij zelf indelen
  • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Heb je al horeca-ervaring of ligt je interesse hierin?
Stuur dan een berichtje naar hr@makso.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer 0318 – 548454 of via mobiel 06 – 18414646 (Whatsapp mag ook) en dan kijken we samen welke mogelijkheden Makso Assemblage B.V. jou kan bieden.