13-03-2020

Ieder zijn eigen leerstijl en ieder in zijn eigen tempo

Ieder zijn eigen leerstijl en ieder in zijn eigen tempo

Makso vinden we het belangrijk dat onze collega’s op de hoogte blijven van de essentiële punten in hun vakgebied. Hierbij wordt rekening gehouden ieders ontwikkelbehoefte en leerstijl. Daar waar wij kunnen stimuleren en ondersteunen wij onze medewerkers bij het verder ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden. Opleiding en ontwikkeling is bij ons Maatwerk.

Van zelfsprekend zij er bij Makso ook verplichte trainingen. Deze zijn mede belangrijk om ons kwaliteitsniveau hoog te houden. Eén er van is de IPC -A-610 richtlijn. Hierin wordt immers uitvoerig besproken aan welke acceptatie criteria de door ons geassembleerde elektronica moeten voldoen.

In februari en maart 2020 zijn al onze productie en assemblage medewerkers weer gecertificeerd voor deze o zo belangrijke richtlijn binnen onze industrie.

Als onze IPC en ESD trainingen worden door Etech-trainingen verzorgd en eventueel op maat aangeleverd. Onze jaren lange samenwerking onderschrijft de wijze waarop we het team van Etech waarderen.

Hun bijdrage is van wezenlijk belang. Via deze weg danken we Etech-trainingen voor de samenwerking en feliciteren wij alle geslaagden.Terug naar overzicht
  • Bekijk hier onze certificaten