mei 29, 2018

Op dit moment is er van alles gaande. ESD-vloeren worden gelegd, muren worden geschilderd en puien worden gerenoveerd, maar daarnaast wordt er vooral ook veel logistiek nagedacht. Welke mensen gaan wat doen? Waar draait welke lijn straks optimaal?

Naast alle drukte rondom de verbouwing, gaat het ‘gewone’ werk natuurlijk gewoon door. Dit leidt ertoe dat er heel veel flexibiliteit van onze medewerkers wordt gevraagd. En flexibel zijn ze, want iedereen zet zijn schouders er voor de volle 100% onder en is bereid, waar nodig, een tandje erbij te zetten. Dit waarderen we enorm!

Voor medewerkers die al langere tijd bij Makso werken, is dit niet de eerste grote verbouwing. Hun inzet en geleverde werk zijn altijd optimaal gebleven, ook in de soms roerige periodes van eerdere verbouwingen.

Voorlopig zal het bij deze uitbreiding blijven, maar mocht er in de toekomst nog meer gaan veranderen, dan hoeven wij daar met onze medewerkers geen moment over in te zitten.

We behouden, dankzij hen, te allen tijde onze Makso-mentaliteit: we zijn betrouwbaar, flexibel, betrokken en denken met onze klanten mee. Onze kwaliteit staat altijd voorop en afspraak is afspraak.