Over Makso

Een groeiend bedrijf

Makso is al meer dan 30 jaar actief in de assemblage van printplaten. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en verwacht dat ook in de nabije toekomst te blijven doen. Om aan de groeiende vraag naar Makso’s EMS-diensten te kunnen voldoen, is het bedrijfspand in Veenendaal uitgebreid met een nieuwe, moderne faciliteit waarmee de totale productieruimte op 6000 m2 komt. De herziene lay-out van het gebouw en de geavanceerde productieapparatuur zijn geoptimaliseerd voor de productie van high-end elektronica, zodat wij uw product van prototype tot volledige productie kunnen brengen.

Met de blik vooruit

De ontwikkelingen in de industrie gaan snel. De time to market van idee tot product is cruciaal voor een succesvolle marktintroductie van nieuwe elektronica. Makso investeert de benodigde middelen die zorgen dat apparatuur en werkprocedures paraat zijn om met een hoge efficiëntie superieure kwaliteit te leveren en gelijk bij aanvang optimale resultaten te bereiken.

De Makso Academy is opgericht om onze medewerkers in staat te stellen proactief te zijn en Makso’s toegevoegde waarde voor haar klanten te maximaliseren: met de blik vooruit en gericht op het behartigen van uw belangen door elektronica van de hoogste kwaliteit te produceren.

Bekwame en gemotiveerde medewerkers

Bij Makso ervaart u het familiegevoel dat ontstaat in een bedrijf met betrokken en gemotiveerde medewerkers. Om dat te bereiken, biedt Makso haar medewerkers opleidingen en trainingen aan. Regelmatig onderwezen cursussen zijn IPC A610E, IPC 7711/7721 en ESD 61340-5-1, maar ook machine-specifieke trainingen voor onze operators. Naast opleidingen investeert Makso in het bevorderen van arbeidsvreugde en een stimulerende werkomgeving. Precies deze combinatie leidt tot vakbekwame en gemotiveerde medewerkers die kwaliteit leveren zonder de flexibiliteit waar Makso om bekend staat uit het oog te verliezen.

Zorg uit handen nemen

Samenwerken aan een goed product leidt tot het beste resultaat. In welk stadium het zich ook bevindt, Makso denkt graag mee over de maakbaarheid van uw producten. Van prototype tot serieproductie is een stap die we samen met u kunnen maken. Ook de zorg voor het logistieke proces, waaronder het op voorraad houden, verpakken en verzenden aan uw klanten, kan Makso u uit handen nemen. Zo kunt u zich blijven focussen op uw kernactiviteiten.