Diensten

SMD productie staat centraal in de activiteiten van Makso. Razendsnel prototypes of seriewerk produceren is mogelijk door de inzet van een modern machinepark. Ook conventionele TH-assemblage is bij Makso in goede handen. Met het oog op toenemende integratie in de productie van elektronica heeft Makso de activiteiten uitgebreid en zich ontwikkeld tot een betrouwbare one-stop productiepartner. Van assemblage tot samenbouw, draad- en kabelwerk, conservering tot aan levering uit voorraad aan uw klanten.

Hoe kunnen we u helpen en ontzorgen?

Neem contact met ons op:

Elektronica

Een enkel prototype of een grote productserie, Makso zorgt voor kwalitatief hoogwaardige assemblage van printplaten. SMD of conventioneel. Een geavanceerd track-and-tracesysteem waarborgt de kwaliteit en zorgt dat alle details uit het productieproces per printplaat worden vastgelegd en opvraagbaar zijn. Voor spoedklussen houden we altijd capaciteit vrij, zonder daarvoor extra kosten in rekening te brengen.

Samenbouw

De mogelijkheden van Makso gaan een stap verder dan assemblage alleen. Naast advisering in de keuze van componenten, de maakbaarheid en de verdere afwerking van de printplaten, kunnen we het samenbouwen voor u verzorgen. Makso beschikt onder meer over moderne draad- en kabelmachines waarmee uw producten snel en vakkundig verder vorm krijgen.

Conserveren

Om uw product te beschermen tegen aantasting, bijvoorbeeld door vocht, kan Makso zorgdragen voor conservering. Potten (ingieten) of selectief coaten met anti-corrosief materiaal maakt uw product langer ‘houdbaar’. Zo blijft elektronica ook onder invloeden van buitenaf goed functioneren. Overigens heeft Makso ook een eigen reparatieafdeling in huis.

Voorraadbeheer

Makso heeft een goede kijk op de voorraad en is dan ook in staat logistieke taken deels of geheel van u over te nemen. We kunnen u, zonder extra kosten, levering uit ‘productie op voorraad’ bieden, op het moment dat u de printplaten nodig heeft. Het is ook mogelijk om de door ons geproduceerde halffabricaten samen te voegen tot een geheel gereed product, dat wij direct uit voorraad leveren aan uw klant. En we factureren pas als de producten hier het terrein verlaten.