Makso Protoshop Verhuizing

jun 18, 2018

Veenendaal, 19 juni 2017

Vandaag ging het dak eraf bij de nieuwe Makso Protoshop in Veenendaal. Letterlijk, want de SMD-productielijn werd via het deels verwijderde dak van het pand aan de Planckstraat 20A op z’n plaats gehesen en geïnstalleerd.

Veenendaal, 19 juni 2018

Een complete SMD-productielijn verhuisde vorig jaar juni naar het pand aan de Planckstraat en werd speciaal ingesteld op het snel vervaardigen van prototypes en kleine oplages. Dit nieuwe concept werd al binnen een jaar een groot succes, met als gevolg dat de Protoshop, sneller dan verwacht, uit haar jas is gegroeid. De groei van de Protoshop zal naar verwachting blijven aanhouden. Om niet af te hoeven wijken van het concept ‘snel, flexibel en binnen twee weken klaar’, moet er wederom verhuisd gaan worden.

op weg met het koppelen van het pand aan de Einsteinstraat 16 aan het huidige pand aan de Einsteinstraat 46. Hiermee wordt de productieruimte van Makso Assemblage ruim verdubbeld. En daarin werd een oplossing voor de Protoshop gevonden.

eigen ingang, kantoor en magazijn, geheel gescheiden van Makso Assemblage.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de nieuwe productieruimte volledig in te richten. Doordat er met nieuwe productielijnen gewerkt gaat worden, kan er tot op het allerlaatste moment gewoon door geproduceerd blijven worden aan de Planckstraat 20A. We verliezen geen seconde!!!!

Vanzelfsprekend blijft de Protoshop geheel zelfstandig werken aan haar unieke bedrijfsconcept.

Vanaf 2018 gaan de deuren open en zal het Makso Protoshop-team, in een compleet vernieuwde Protoshop, mét een extra machinelijn, uw opdrachten nog efficiënter kunnen produceren.

Noteer alvast in uw agenda:

Per 2 JULI 2018

Makso Protoshop

Einsteinstraat 16

3902 HN, Veenendaal

Tel.: 0318-252451

www.maksoprotoshop.nl