Makso verwelkomt Jacqueline van de Vendel als haar Business Development Manager

mrt 29, 2018

Makso Assemblage in Veenendaal is al jarenlang een betrouwbare partner voor producenten van elektronische apparatuur. Van het samenstellen van een enkel prototype tot een bijna volledig geautomatiseerde productie van printplaten.

In 2014 werd de productie al flink uitgebreid, maar 2018 staat wederom in het teken van uitbreiding. Op alle fronten.

Een interne verbouwing van het huidige pand aan de Einsteinstraat is bijna afgerond. Daarnaast verhuist in de loop van het jaar een deel van de productie naar een aangrenzend pand dat op dit moment verbouwd wordt en straks met een brede sluis verbonden zal worden met het huidige pand. Ook zullen de productielijnen zelf uitgebreid worden met een aantal nieuwe machines. Daarmee beschikt Makso voorlopig weer over voldoende capaciteit om ook in de toekomst haar klanten kwaliteit en continuïteit te kunnen blijven bieden.

Uitbreiding van ons team kan dan natuurlijk niet uitblijven. Onze Business Development Manager staat in de startblokken om zowel onze bestaande relaties én nieuwe relaties te ontmoeten en te enthousiasmeren voor onze dienstverlening. Misschien heeft u haar zelfs al ontmoet of aan de telefoon gehad, want vanaf 1 maart is zij “part of the Makso family”.

We stellen haar graag kort aan u voor:

Jacqueline van de Vendel, met bijna 25 jaar ervaring in en om de productie van industriële elektronica, heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging als Business Development Manager bij Makso.

Luisterend naar uw productspecifieke wensen vertelt ze graag en oplossingsgericht over de kwaliteiten en mogelijkheden die Makso kan bieden. Uitdagingen zijn haar drive zowel zakelijk als sportief. Als duursporter weet zij als geen ander wat volhouden betekent, dus samen wordt altijd een oplossing gevonden. Door haar uitgebreide kennis van alle relevante processen in onze industrie, zien wij in haar de perfecte schakel tussen mogelijke nieuwe relaties van Makso en onze interne organisatie. Daar vaart iedereen wel bij.

We zijn erg blij met haar komst en wensen onze nieuwe collega heel veel succes bij Makso. Nieuwsgierig geworden naar wat deze nieuwe Makso-topper voor u kan betekenen?

Neem gerust contact met haar op!

Jacqueline van de Vendel
+31 (0)618 414 644
j.vandevendel@makso.nl