Welverdiende vakantie!

jul 11, 2018

Na wekenlange blauwe luchten en prachtig weer is nu de vakantietijd aangebroken waarin we er echt van kunnen gaan genieten. Het verbouwingsstof daalt langzaam neer en we kijken terug op een hectische tijd. Voor de uitbreiding en verbouwing van Makso Assemblage heeft iedereen zijn beste beentje voor gezet en het resultaat mag er dan ook zijn. Diverse verhuizingen hebben al plaatsgevonden van mensen en materieel, nieuwe kantoren zijn ingericht en machines afgesteld.

Tijd om op te laden. Vakantie! Tijd om met familie of vrienden door te brengen en even de verbouwing van Makso op een laag pitje te zetten. Wat niet betekent dat ook de productie stopt, in tegendeel! Makso draait zoals onze klanten gewend zijn, gewoon door in de zomervakantie met een aangepaste planning. Leveringen zijn als altijd op tijd en ook telefonisch zijn we gewoon bereikbaar.

En als iedereen na de vakantie vol energie weer aan de slag gaat, zetten we met z’n allen de schouders onder het laatste stukje van de verbouwingsuitdaging. En dat gaat zeker weten lukken, want iedereen kijkt uit naar die laatste fase, waarin alle getekende plannen op papier daadwerkelijk gerealiseerd zullen zijn en de uitbreiding een feit is.

Maar nu eerst genieten van een welverdiende vakantie. Wat iedereen ook doet, of waar je ook heengaat, we wensen jullie een heel fijne zomer toe!